SAMENWERKING

Gastouderopvang Bij Monique is een eenmanszaak. Dat wil zeggen dat ik alleen in mijn gastouderopvang werk. Voor de veiligheid van de gastkinderen en mezelf heb ik altijd een achterwacht die ik kan bellen. Dit zijn personen die ik kan bellen indien nodig waarvan ik weet dat zij binnen korte tijd bij mij kunnen komen om te helpen.

Daarnaast werk ik regelmatig samen met collega gastouders voor onder andere activiteiten en uitstapjes, maar ook het uitwisselen van werkervaringen of samen workshops en dergelijke volgen.

De overheid heeft bepaald dat het voor de professionalisering van de gastouderopvang van belang is dat de kassiersfunctie voor de gastouderopvang bij gastouderbureaus ligt. Uw kinderopvangtoeslag krijgt u dankzij deze samenwerking. Naast de kassiersfunctie heeft het gastouderbureau ook een bemiddelingsfunctie tussen u en mij of andere gastouders. Ook bieden de gastouderbureaus waar ik mee samen werk opleidingsmogelijkheden, EHBOtrainingen, thema-avonden voor gastouders en soms ook voor de ouders. 

 

Voor mijn Gastouderopvang Bij Monique in Vredeoord werk ik samen met volgende gastouderbureaus:

Gastouderland ( www.gastouderland.nl  )

Thuis van Huis  ( www.thuisvanhuis.net  )

Via Viela (www.viaviela.nl